O nama

Ko smo mi?

Zajedno gradimo bolju budućnost

Kroz sindikalnu organizaciju, radnici imaju priliku da se aktivno uključe u proces donošenja odluka i da svojim idejama i predlozima doprinesu unapređenju rada i uslova u kompaniji. Imamo mogućnost da zajedno radimo na stvaranju boljeg radnog okruženja, ravnoteže između poslovnog i privatnog života, kao i očuvanja prava i interesa radnika.
Naša sindikalna organizacija je mesto gde se okupljaju ljudi sa istim ciljem – da stvorimo bolju budućnost za sebe i naše kolege. Zajedno gradimo timsku atmosferu, pomažemo jedni drugima i podržavamo zajedničke ciljeve. Uz podršku sindikata, svaki radnik može biti deo promene i doprineti izgradnji boljeg radnog okruženja u kompaniji.

Pogledajte naše aktivnosti

Istorijat i vizija

Naša priča

Osnovani 2005. godine, verujemo u snagu kolektiviteta i zajedničkog rada. Naš primarni cilj je osigurati pravičnu kompenzaciju i zaštitu prava svakog radnika unutar kompanije.
 
Tokom godina, prepoznati smo kao ključni akter u borbi za radnička prava i bolje uslove rada. 
 
Naša vizija je jasna – stvoriti radno okruženje u kojem se svaki član oseća vrednovano, gde je njihov doprinos prepoznat i nagrađen. Radili smo sa raznim sektorima i institucijama, zalažući se za transparentnost, pravičnost i integritet u svakom koraku.

Postanite i Vi deo naše priče

Naša misija

Zaštita i unapređenje prava radnika

Kao Sindikat NIS TNG, naša osnovna misija je da se zalažemo za svakog člana naše radne zajednice. Fokusirani smo na pružanje podrške i zastupanju interesa svakog radnika. Sa jedinstvenim pristupom, radimo na kreiranju boljih uslova rada, većoj bezbednosti i pravednijoj raspodeli beneficija.
 
U razumemo važnost kolektivnog pregovaranja i aktivno se bavimo pregovorima sa upravom kako bismo postigli optimalne radne uslove i beneficije za sve članove. Uz to, pružamo edukaciju članovima o njihovim pravima i dužnostima, osnažujući ih da se bore za svoje interese.
 
Nadalje, osluškujemo potrebe i izazove sa kojima se suočavaju naši članovi. Kroz razne programe i inicijative, nastojimo da pružimo podršku i resurse kako bi svaki radnik imao mogućnost da napreduje i ostvari svoje profesionalne ambicije.

Saznajte više o vašim pravima

Reč naših lidera

Zoran Lovrenski

Predsednik Sindikata NIS TNG
“Radnici su stub svake kompanije. Uz naš sindikat, osiguravamo da se njihov glas i čuje.”

Goran Bandić

Potpredsednik/sekretar sindikata
“Kroz solidarnost i zajedničko delovanje, stvaramo okruženje u kojem svaki radnik može prosperirati.”

Zašto se pridružiti nama?

Snaga je u jedinstvu

Kada postanete deo Sindikata NIS TNG, postajete deo zajednice koja vrednuje solidarnost, prava radnika i kolektivnu snagu. Ujedinjeni, postižemo više nego što bismo ikada mogli samostalno. Naša solidarnost omogućava nam da zajedno ostvarujemo ciljeve, kreiramo radno okruženje koje zaslužujemo i zastupamo se u pregovorima sa upravom.
 
Kroz naš sindikat, radnici imaju priliku da aktivno učestvuju u donošenju ključnih odluka, da se obuče i edukuju o svojim pravima i mogućnostima, kao i da dele svoje izazove i postignuća sa kolegama. Pored toga, pružamo i legalnu podršku, savetovanje i pomoć u situacijama kada su radnička prava ugrožena.
 
Biti deo ovakve organizacije znači imati moćnu mrežu podrške iza sebe. Moć koja dolazi od jedinstva i zajedničkog cilja – stvaranja boljeg, sigurnijeg i pravednijeg radnog okruženja za sve nas.

Saznajte više o pravima članova